www.facebook.com/BilisimZamani
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben nasuhiyi tanıyorsam kesin katılır
3 kişiyle maç yapılmaz arkadaşlar katılsanızaa.Alıntı yapılan: polizei - 03 Temmuz 2008, 19:47:00Alıntı yapılan: Sema - 03 Temmuz 2008, 19:17:29arkadaşlar katılımınız olsun lütfen benim elimde olsa ben gelirim ama nerdee biz gidemiyoz bari imkanı olanlar gitsin gerçekleştirin bi organizasyon sorada anlatırsınız bizebigünde istanbulda böyle bi program yapılsa ama valeybol felan oynansa futbol bayanların rahat oynayamıcağı bi oyun amaan nolcek atla gel sende oyna kaleye alırız seni bişiycikler olmaz şutlarda abanmayız olur biter diimi ramo?Ben kaleci felan olmam. Eğer gelebilme gibi bi ihtimalim olsaydıı kesin forvette oynardım [/b]
Alıntı yapılan: Sema - 03 Temmuz 2008, 19:17:29arkadaşlar katılımınız olsun lütfen benim elimde olsa ben gelirim ama nerdee biz gidemiyoz bari imkanı olanlar gitsin gerçekleştirin bi organizasyon sorada anlatırsınız bizebigünde istanbulda böyle bi program yapılsa ama valeybol felan oynansa futbol bayanların rahat oynayamıcağı bi oyun amaan nolcek atla gel sende oyna kaleye alırız seni bişiycikler olmaz şutlarda abanmayız olur biter diimi ramo?
arkadaşlar katılımınız olsun lütfen benim elimde olsa ben gelirim ama nerdee biz gidemiyoz bari imkanı olanlar gitsin gerçekleştirin bi organizasyon sorada anlatırsınız bizebigünde istanbulda böyle bi program yapılsa ama valeybol felan oynansa futbol bayanların rahat oynayamıcağı bi oyun